. SAPIR Уред за шпиковане на месо SP 1215 AE
Арт.№: 5490
Принтирай
1 от 1
ППЦ:
лв.
лв.
5.50
лв.
Валидност на промоцията: до изчерпване на количествата или
до
В наличност
Доставка и плащане
Бърза поръчка
без регистрация!
Добави в любими
Твоите любими продукти Информация
Прорязва тесни канали за проникване на топлината в месото, които осигуряват равномерно запичане при различни дебелини.
· Осигурява по-дълбоко проникване на маринати и натривки.
· Подобрява вкуса и текстурата на всички видове месо и разфасовки, риба и птици.
· Без загуба на естествени сокове.
· Намалява времето за готвене с до 40%.
· Идеален за говеждо, пилешко, свинско, телешко, пуешко и дивеч.
· 24 прецизни, остри и неръждаеми шипа.
· Високопроизводителен пружинен механизъм на шиповете.
· Защитен пластмасов капак за удобно съхранение и безопасност.
· Подходящ за съдомиялни машини.
· Осигурява по-дълбоко проникване на маринати и натривки.
· Подобрява вкуса и текстурата на всички видове месо и разфасовки, риба и птици.
· Без загуба на естествени сокове.
· Намалява времето за готвене с до 40%.
· Идеален за говеждо, пилешко, свинско, телешко, пуешко и дивеч.
· 24 прецизни, остри и неръждаеми шипа.
· Високопроизводителен пружинен механизъм на шиповете.
· Защитен пластмасов капак за удобно съхранение и безопасност.
· Подходящ за съдомиялни машини.